![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
سابقه کار رو بصورت واقعی بزنید چون مدارک تکمیلی که برای اثباتش لازم دارید رو بتونید ارائه کنید. مثلا بیمه برای اثبات همین قضیه هست.
2021-09-17 14:17:00
سپاس اگر شرکتی که کار میکردیم قبلا ، منحل شده باشه ، میتونیم صرفا" به لیست بیمه اکتفا کنیم؟؟
2021-09-19 04:44:00
خیر نامه سابقه کار لازم هست.
2021-09-19 13:14:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سال سابقه کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
سوال داشتم بند در یکی از کارهایی که در لیست International skill worker در ایران تحصیل کردم و ۱۰ سال سابقه کار دارم الان باید چکار کنم میشه راهنماییم کنید
2021-08-29 15:48:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] مهاجرت
اگه من یه سال سابقه کارم با دوران خدمتم تداخل داشته باشه مشکل ساز میشه؟؟؟
2021-08-30 14:19:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] مهاجرت
من راجب سابقه کار سوال داشتم برای eligibility که باید یک سال سابقه کار full-time و continuous داشته باشیم! حالت راجب بعدش بقیه کارهایی که میکنیم اگر continuous نباشه محاسبه ش چطور میشه؟! مثلا بعدش میتونیم مثلا چند تا سابقه کار بصورت ۸ ماهه و ۶ ماهه و ۱۰ ماهه رو جمع کنیم و بشه ۲ سال؟! (همگی در یک ناک) چون جایی خوندم هر کدوم از سوابق کار رو به پایین گرد میشن و بعد باهم جمع میشن، مثلا دوتا سابقه کار ۱.۵ ساله نمیشه ۳ سال، بلکه میشه ۲ سال!!! و سوابق کاری زیر یک سال هم اصلا باهم جمع نمیشن! این مطلب
2021-08-31 18:07:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
من مدرک ارشد دارم و پیوسته با کارشناسی خوندم متولد ۱۹۹۶ هستم و آیلتس اُورال ۸ دارم برای اکسپرس، ۳ سال سابقه کار مرتبط رو میگن که نمیتونه حین تحصیل باشه اگر حین تحصیل باشه نصف محاسبه میشه و باید ۶ سال سابقه تحصیل داشته باشم برای ماکزیمم امتیاز این موضوع درسته؟ و به نظر شما برای اپلای با شرایط من اکسپرس مناسبه؟
2021-09-01 06:31:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
من مربوط به cec داشتم، پیام های بالا رو خوندم ولی یه مقدار گیج شدم برای همین میپرسم من حدود ۶ سال سابقه کار تو ایران دارم تو ناک A و یکسال هم سابقه کار تو کانادا دارم تو ناک B و این دوتا خب اصلا به هم ربطی ندارن.. میخواستم بپرسم میتونم سابقه ایرانم رو ارائه کنم؟ یا چون متفاوت از سابقه کانادا هستش نمیشه ارائه اش کرد؟؟ خیلی ممنونم
2021-09-01 11:39:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
گرامی من ۳۱ سالمه و معلم دبیرستان هستم و ارشد ریاضی محض با ۸سال سابقه کار تدریس مرتبط با رشته ام و در حال یادگیری زبان انگلیسی، می خواستم بدونم با این شرایط شانس اقدام از طریق اکسپرس اینتری رو دارم و اینکه باید در کنار آیلتس برای فرانسه هم بخونم؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید??
2021-09-01 13:31:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
من 40 سال سن دارم و آیلتس 7 و 15 سال سابقه کار در زمینه برق قدرت آیا برای استانی شانسی دارم برای پی آر شدن؟
2021-09-02 00:38:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت
به ،،میخواستم اگر کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه،۳۶ سالمه،کارشناسی ارشد نرم افزار،۱۰ سال سابقه تدریس و کارهای آزمایشگاهی در دانشگاه،منتها سابقه بیمه ای ندارم،ولی گواهی اشتغال دارم،ایلتس ۶ دارم،متاهل،همسرم ۴۲سال سن،کارشناسی ارشد هواشناسی،۱۰سال سابقه کار مرتبط با بیمه و ایشون هم ایلتس ۶دارن،و یک فرزند سه سال و نیم هم داریم،آیا ما برای ساسکوچوان شانسی داریم؟ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-09-03 04:21:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] مهاجرت
تو اون برنامه محاسبه امتیاز آریما، میپرسه که آیا در حال حاضر مشغول ب کار هستی و بعدش noc رو میپرسه و تعداد ماههای سابقه کار تو اون noc اینجا حتما باید ماههای پیوسته تو همین سمتی ک الان مشغول ب کار هستی رو وارد کنی یا مجموع سابقه کاری تو اون حوزه رو؟ یعنی مثلا من قبلا حدود 6 سال سابقه کار IT داشتم با ناک 2171، بعد یه مدت حدود دو ساله بیمه بیکاری داشتم، الان مجدد تو همون حوزه مشغول به کار شم قابل قبول هستش؟
2021-09-03 04:35:00 #Montreal [سال سابقه کار] مهاجرت
سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon
من ماما هستم با 12سال سابقه ناک رشته م میشه 3124آیا شانسی دارم واسه رشته م؟
2021-08-31 09:58:00 #Saskatoon
، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Saskatoon